მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ღორის ხორცის რულეტი
2010-04-18, 11:26 PM

ინგრედიენტები:
6 ულუფა
850 გ ღორის მჭლე ხორცი
250 გ ჰოლანდიური ყველი
250 გ ცხვრის შებოლილი ხორცი
პილპილი
მარილი


მომზადების წესი:
1. ღორის ხორცი კარგად დაბეგვეთ. მოაყარეთ პილპილი და მარილი.
2. ყველი დაჭერით თხლად და თანაბრად გაანაწილეთ ღორის ხორცზე. ზემოდან მოათავსეთ ცხვრის შებოლილი ხორცის თხელი ნაჭრები. გადაახვიეთ რულეტისებურად, შეკარით ძაფით და შედგით ღუმელში 1-1,5 სთ.
3. რულეტი დაჭერით და მოათავსეთ ლანგარზე. მიირთვით დაკონსერვებულ ბოსტნეულთან და ცხარე საწებელთან ერთად.
 

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: მარილი, ჰოლანდიური ყველი, ღორის მჭლე ხორცი, ცხვრის შებოლილი ხორცი, პილპილი
ნანახია: 1849 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]