მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

კარტოფილი ღვიძლის შიგთავსით
2010-04-18, 11:38 PM

ინგრედიენტები:
4 ულუფა
200 გ საქონლის ღვიძლი
1 თავი ხახვი
40 გ ლორი
8 კარტოფილი
სოუსისთვის:
1/2 ჩ.ჭ. ფქვილი
4 ს.კ. ხორცის ბულიონი
1 თავი ხახვი
15 გ კარაქი
1 დაფნის ფოთოლი
4 ს.კ. არაჟანი
პილპილი და მარილი გემოვნებით


მომზადების წესი:
1. ღვიძლი დაჭერით თხლად, ხახვი - ალყა-ალყა. კუბებად დაჭრილი ლორი მოშუშეთ ხახვთან ერთად, დაუმატეთ ღვიძლი და განაგრძეთ შუშვა.
2. კარტოფილი მოხარშეთ კანიანად, შემდეგ გაფცქვენით, გაჭერით შუაზე, ამოაჭერით გული, ისე რომ 3 მმ სისქის კედლები დარჩეს და ამოავსეთ ღვიძლიანი მასით.
3. სოუსისთვის მოხალეთ ფქვილი, დაუმატეთ ბულიონი და ურიეთ შესქელებამდე. ხარშეთ 5 წთ. გააგრილეთ, გაწურეთ, შეურიეთ წვრილად დაჭრილი მოშუშული ხახვი, კარაქი, პილპილი, დაფნის ფოთოლი და მარილი. ხარშეთ კიდევ 15 წთ. გამორთვამდე 5 წუთით ადრე დაუმატეთ არაჟანი და წამოადუღეთ.
4. ღვიძლით ამოვსებულ კარტოფილს მოასხით არაჟნის სოუსი და შედგით ღუმელში 10-15 წთ. 

 

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: დაფნის ფოთოლი, კარტოფილი, სწაქონლის ღვიძლი, არაჟანი, ხახვი, ლორი, კარაქი, ფქვილი
ნანახია: 2171 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]