მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ხორცი პამიდვრის სოუსით
2010-04-18, 11:41 PM

ინგრედიენტები:
5 ულუფა
800 გ საქონლის მჭლე ხორცი
100 გ კარაქი
5 ნაჭერი პური
1 ჭიქა პამიდვრის საწებელი
1/2 ჭიქა წითელი მშრალი ღვინო
2-3 წვეთი ტაბასკოს საწებელი
50 გ მაგარი ყველი
პილპილი
მარილი 


მომზადების წესი:
1. საქონლის ხორცი დაჭერით 5 ნაწილად, მოაყარეთ პილპილი და მარილი და შეწვით კარაქში.
2. პურის ნაჭრებს მოაცილეთ ქერქი და დაბრაწეთ იმავე ტაფაში, რომელშიც ხორცი იწვებოდა.
3. სოუსის მოსამზადებლად პამიდვრის საწებელს შეურიეთ ღვინო, ადუღეთ შესქელებამდე და დაუმატეთ ტაბასკოს საწებელი.
4. ხორცის ნაჭრები დააწყვეთ გახუხულ პურებზე, მოასხით პამიდვრის სოუსი და მოაყარეთ გახეხილი ყველი. მიირთვით შემწვარ ან მოხარშულ ბოსტნეულთან ერთად. 

 

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: მარილი, პური, პამიდვრის საწებელი, საქონლის ხორცი, ტაბასკოს საწებებელი, მაგარი ყველი, წითელი მშრალი ღვინო, მჭლე, კარაქი
ნანახია: 1945 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]