ინგრედიენტები: 5 ულუფა 800 გ საქონლის მჭლე ხორცი 100 გ კარაქი 5 ნაჭერი პური 1 ჭიქა პამიდვრის საწებელი 1/2 ჭიქა წითელი მშრალი ღვინო 2-3 წვეთი ტაბასკოს საწებელი 50 გ მაგარი ყველი პილპილი მარილი მომზადების წესი: 1. საქონლის ხორცი დაჭერით 5 ნაწილად, მოაყარეთ პილპილი და მარილი და შეწვით კარაქში. 2. პურის ნაჭრებს მოაცილეთ ქერქი და დაბრაწეთ იმავე ტაფაში, რომელშიც ხორცი იწვებოდა. 3. სოუსის მოსამზადებლად პამიდვრის საწებელს შეურიეთ ღვინო, ადუღეთ შესქელებამდე და დაუმატეთ ტაბასკოს საწებელი. 4. ხორცის ნაჭრები დააწყვეთ გახუხულ პურებზე, მოასხით პამიდვრის სოუსი და მოაყარეთ გახეხილი ყველი. მიირთვით შემწვარ ან მოხარშულ ბოსტნეულთან ერთად.
|