მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ნეკნები სანელებლებით
2010-04-19, 0:01 AM


ინგრედიენტები:
8 ულუფა:

2 კგ ღორის ნეკნები
2 თავი ნიორი
2 ს.კ. თაფლი
6 ს.კ. ზეთი
4 ს.კ. სოიოს სოუსი
1 მწიკვი კვლიავისა და კამის თესლი,
დაფქული ქინძი
დაფქული შავი პილპილი
მარილი

მომზადების წესი:
1.წვრილად დაჭრილ ნიორს შეურიეთ მარილი, პილპილი, კვლიავისა და კამის თესლი და დაფქული ქინძი. დაუმატეთ თაფლი, 2 ს.კ. ზეთი და სოიოს სოუსი. მიღებული მასა წაუსვით ნეკნებს.
2. ნეკნები შეწვით ზეთში. შემდეგ დაუმატეთ ცოტაოდენი წყალი და შუშეთ ნელ ცეცხლზე 25 წთ.
3. სუფრასთან მიიტანეთ ახალ ან დამწნილებულ ბოსტნეულთან და მწვანილთან ერთად
.

 

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ნიორი, ზეთი, კვლიავისა და კამის თესლი, თაფლი, ღორის ნეკნები, შავი პილპილი, დაფქული ქინძი
ნანახია: 2206 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]