ინგრედიენტები: 8 ულუფა: 2 კგ ღორის ნეკნები 2 თავი ნიორი 2 ს.კ. თაფლი 6 ს.კ. ზეთი 4 ს.კ. სოიოს სოუსი 1 მწიკვი კვლიავისა და კამის თესლი, დაფქული ქინძი დაფქული შავი პილპილი მარილი
მომზადების წესი: 1.წვრილად დაჭრილ ნიორს შეურიეთ მარილი, პილპილი, კვლიავისა და კამის თესლი და დაფქული ქინძი. დაუმატეთ თაფლი, 2 ს.კ. ზეთი და სოიოს სოუსი. მიღებული მასა წაუსვით ნეკნებს. 2. ნეკნები შეწვით ზეთში. შემდეგ დაუმატეთ ცოტაოდენი წყალი და შუშეთ ნელ ცეცხლზე 25 წთ. 3. სუფრასთან მიიტანეთ ახალ ან დამწნილებულ ბოსტნეულთან და მწვანილთან ერთად.
|