მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ქათმის მკერდი სოუსით
2010-04-19, 0:06 AM

ინგრედიენტები:
4 ულუფა

ქათმის 4 ფილე
1/2 ს.კ. მდოგვი
1 თავი ხახვი
400 გ პრასი
4 ს.კ. კარაქი
75 გ თეთრი ღვინო
75 გ ნაღები
1 ს.კ. ერბო
150 გ ვაშლის ძმარი
300 გ ქათმის ბულიონი
3 ჩ.კ. თაფლი
მარილი, პილპილი, მუსკატი

მომზადების წესი:
1. ქათმის თითოეული ფილე გაჭერით სიგანეზე და წაუსვით მდოგვი.
2. კუბიკებად დაჭრილი ხახვი და რგოლებად დაჭრილი პრასი შეწვით კარაქის ნაწილში, მოასხით ღვინო და ნაღები. მოაყარეთ მარილი, პილპილი, მუსკატი და შუშეთ 15 წთ.
3. ფილეს მოაყარეთ მარილი, პილპილი და შეწვით ერბოში.
4. შეწვისას გამოყოფილი წვენი და ძმარი შეურიეთ ბულიონს, დაუმატეთ თაფლი, დარჩენილი კარაქი და ადუღეთ, სანამ თავისი მასის 1/3 არ დარჩება.
5. ლანგარზე დააწყვეთ შემწვარი ხახვი და პრასი. ზემოდან დაადეთ ფილე და მოასხით სოუსი. გარნირად მიიტანეთ შემწვარი კარტოფილი.

 

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: მუსკატი, ერბო, ქათმის ბულიონი, პრასი, თეთრი ღვინო, ქათმის ფილე, ნაღები, ვაშლის ძმარი, კარაქი, მდოგვი
ნანახია: 2043 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]