მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ფრანგული ”ჟარკოე”
2010-04-19, 0:29 AM

ინგრედიენტები: ბურვაკის უძვლო რბილი ხორცი;
                                         ნიორი;
                                         მარილი.

  მომზადების წესი: ფრანგული ”ჟარკოე” მზადდება ორთქლზე. ბურვაკის მოზრდილი, უძვლო რბილი ხორცი დასერეთ, დაჭერით ნივრის კბილები და ჩაალაგეთ ხორცის დასერილ ადგილებში. მოაყარეთ მარილი და დადეთ ხორცი ღუმელის საცერზე. ქვევიდან შეუდგით ჟარონი, რომელშიც უნდა ჩაასხათ 1,2 ჭიქა წყალი და შეწვით.
მიირთვით გემრიელად.

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, მარილი, ნიორი, გემრიელი რეცეპტები, ჟარკოე, უძვლო რბილი ხორცი, ბურვაკის ხორცი
ნანახია: 5560 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]