მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

"ტიფტელები"
2010-04-19, 0:32 AM

ინგრედიენტები: 500 გრ. ფარში;
                          2 თავი ხახვი;
                          3 კბილი ნიორი;
                          შავი პილპილი ან წიწაკა;
                          100 გრ. პური;
                          2 ცალი კვერცხი;
                          1 კონა ოხრახუში;
                          2 ს/კ ტომატი;
                          მარილი გემოვნებით.


  
მომზადების წესი: 500 გრ. საკოტლეტე ფარში, წვრილად დაჭრილი 1 თავი ხახვი, 2 კბილი გატარებული ნიორი, 100 გრ. პური, 2 ცალი კვერცხი, 1 კონა წვრილად დაჭრილი ოხრახუში ავურიოთ ერთმანეთში, დავუმატოთ შავი პილპილი და ცოტა მარილი. მიღებული მასით გავაკეთოთ გუნდები და შევწვათ.

   ზეთში მოვშუშოთ 1 თავი ხახვი, დავუმატოთ 200 მილილიტრ წყალში გახსნილი 2 ს/კ ტომატი, წიწაკა ან შავი პილპილი და მოვშუშოთ, ისე რომ არ ჩაშრეს. გავაგრილოთ  და ჩავაწყოთ შიგ შემწვარი ხორცის გუნდები.

    გარნირის სახით შეგვიძლია სუფრასთან მივიტანოთ წიწიბურა, პიურე ან ფრი.

 


0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, მარილი, ნიორი, პური, ოხრახუში, ტომატი, ფარში, ტიფტელები, კვერცხი, ხახვი
ნანახია: 6168 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]