ინგრედიენტები: ღვიძლი 1 კგ. ცხიმი 1სუფრის კოვზი ბროწეულის წვენი 1 ჩაის ჭიქა ქინძი 4-5 ძირი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
გასუფთავებული, გარეცხილი ღვიძლი, ერთი სანტიმეტრის სისქის ნაჭრებად დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ ცხიმიან ცხელ ტაფაზე. ბროწეულის წვენში ავურიოთ მარილი, დანაყილი წიწაკა და ძალიან წვრილად დაჭრილი ქინძი. შემწვარი ღვიძლი ლანგარზე დავაწყოთ, დავასხათ შეწვის დროს გამოყოფილი ცხიმი და შეზავებული წვენი.
|