4 პერსონაზე მოსამზადებელი პერიოდი: 15 წთ დამზადების დრო: 10 წთ ინგრედიენტები: ნახევარი ლიტრი ხორცის ნახარში. 1/2 ჭიქა დაჭრილი ხახვი 2 ჭიქა ბრინჯი 300 გ ყველი 120გ პომიდვრის, წიწაკის და სუნელების სოუსი 0,5 კგ საქონლის ხორცი, გატარებული და მოთუშული 450 გ დაჭრილი პომიდორი 1/2 ჭიქა კეტჩუპი მოათავსეთ ნახარში და ხახვი საშუალო ზომის ქვაბში. აადუღეთ. დაუმატეთ ბრინჯი. ადუღეთ კიდევ ცოტა ხანს. დაახურეთ ქვაბს სახურავი, გადმოდგით ცეცხლიდან და დატოვეთ 5 წთ. დაუმატეთ ყველი, სოუსი, ხორცი, პომიდორი და კეტჩუპი. დატოვეთ დაბალ ცეცხლზე 5-10 წთ ან მანამ, სანამ არ გასქელდება. დაუმატეთ მარილი და შაბი დაფქვეული წიწაკა გემოვნებით.
|