მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ხორცი ყველითა და ბრინჯით
2010-04-19, 1:13 AM

4 პერსონაზე
მოსამზადებელი პერიოდი: 15 წთ
დამზადების დრო: 10 წთ 
ინგრედიენტები: 
ნახევარი ლიტრი ხორცის ნახარში.
1/2 ჭიქა დაჭრილი ხახვი
2 ჭიქა ბრინჯი
300 გ ყველი
120გ პომიდვრის, წიწაკის და სუნელების სოუსი
0,5 კგ საქონლის ხორცი, გატარებული და მოთუშული
450 გ დაჭრილი პომიდორი
1/2 ჭიქა კეტჩუპი

  მოათავსეთ ნახარში და ხახვი საშუალო ზომის ქვაბში. აადუღეთ. დაუმატეთ ბრინჯი. ადუღეთ კიდევ ცოტა ხანს. დაახურეთ ქვაბს სახურავი, გადმოდგით ცეცხლიდან და დატოვეთ 5 წთ. 
დაუმატეთ ყველი, სოუსი, ხორცი, პომიდორი და კეტჩუპი. დატოვეთ დაბალ ცეცხლზე 5-10 წთ ან მანამ, სანამ არ გასქელდება. დაუმატეთ მარილი და შაბი დაფქვეული წიწაკა გემოვნებით.

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: საქონლის მოტუშული ხორცი, ბრინჯი, სოუსი, ყველი, დაჭრილი პომიდორი, ხახვი, ხორცი, წიწაკა
ნანახია: 2279 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]