მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 4 სტუმარი: 4 მომხმარებელი: 0 |
|
ქათამი ფენოვანი ცომით
| 2010-04-19, 1:17 AM |
6 ულუფა ინგრედიენტები: 200გრ. ფენოვანი ცომი ქათმის ხორცი (ღვიძლიც და კუჭიც) 8ც პომიდორი 4ც. საშუალო ზომის ბადრიჯანი 3 თავი ხახვი 1 კბილი ნიორი 2 ღერი მწვანე ძირა რეჰანი ზეითუნის ზეთი მარილი დაფქვილი წიწაკა მომზადების დრო: 30წთ, გამოცხობა: 30 წთ ზეითუნის ზეთში მოხრაკეთ 1 თავი დაჭრილი ხახვი, დაუმატეთ კანგაცლილი 4ც. პომიდორი, ძირა და დაქუცმაცებული რეჰანი, ხრაკეთ 10 წუთი, კუბიკებათ დაჭრილი ბადრიჯანი შეწვით ზეთში და საწურზე დააწყვეთ, რომ ზედმეტი ცხიმი ჩამოიწუროს. მოაყარეთ მარილი და წიწაკა. კანი გააცალეთ და დაჭერით დარჩენილი პომიდორი, ზეთში მოშუშეთ 2 თავი დაჭრილი ხახვი. დაუმატეთ დაქუცმაცებული ქათმის ხორცი, დაელოდეთ სანამ ფერს შეიცვლის და გადმოდგით გასაგრილებლად. ფორმას წაუსვით ცხიმი, დააწყვეთ დაჭრილი პომიდორი, ბადრიჯანი, მომზადებული ხორცი, ბოლოს სოუსი მოასხით, გადააფარეთ ხომის ფენა, ჩანგლით დაჩხვლიტეთ და მაცივარში შედგით 20 წუთით. შემდეგ 210 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში გამოაცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში. გამომცხვარი ღვეზელი თეფშზე გადმოაბრუნეთ, ზევიდან მოაყარეთ ქათმის დაჭრილი, შემწვარი შიგნეულობა (ღვიძლი და კუჭი), და მორთეთ რეჰანის ფოთლებით. რჩევა: მიირთვით თეთრ მშრალ ღვინოსთან ერთად.
|
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75
| ტეგები: მარილი, რეჰანი, პომიდორი, ქათმის ხორცი, ღვიძლი, ბადრიჯანი, ხახვი, წიწაკა, მწვანე ძირა, ზეითუინის ზეთი
|
ნანახია: 3321 | რამოტვირთვები:
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|