მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 5 სტუმარი: 5 მომხმარებელი: 0 |
|
სურნელოვანი მარინადი
| 2010-04-19, 1:34 AM |
1კგ ღორის ხორცისთვის: ერთმანეთში ავურიოთ 4 ს/კ თეთრი მშრალი ღვინო, 2 ს/კ ტარხუნით არომატიზირებული ძმარი, 5 კბილი დასრესილი ნიორი, 1 ჩ/კ დაფქვილი წითელი წიწაკა, 2 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი, 2 თავი წვრილად დაკეპილი ხახვი, 1ჩ/კ. დაფქვილი შავი წიწაკა, 1 ჩ/კ ძირა. ხორცი მარინადში 2 სთ-ის განმავლობაში მოათავსეთ.
|
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75
| ტეგები: ტარხუნა, ძმარი, ღორის ხორცი, წითელი წიწაკა, ხახვი, ხორცი მარინადში, თეთრი შავი ღვინო
|
ნანახია: 1878 | რამოტვირთვები:
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|