მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

სურნელოვანი მარინადი
2010-04-19, 1:34 AM
 1კგ ღორის ხორცისთვის: ერთმანეთში ავურიოთ 4 ს/კ თეთრი მშრალი ღვინო, 2 ს/კ ტარხუნით არომატიზირებული ძმარი, 5 კბილი დასრესილი ნიორი, 1 ჩ/კ დაფქვილი წითელი წიწაკა, 2 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი, 2 თავი წვრილად დაკეპილი ხახვი, 1ჩ/კ. დაფქვილი შავი წიწაკა, 1 ჩ/კ ძირა. 
  ხორცი მარინადში 2 სთ-ის განმავლობაში მოათავსეთ.
0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ტარხუნა, ძმარი, ღორის ხორცი, წითელი წიწაკა, ხახვი, ხორცი მარინადში, თეთრი შავი ღვინო
ნანახია: 1674 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]