6 პერსონაზე მოსამზადებელი პერიოდი: 137 წთ დამზადების დრო: 15 წთ ინგრედიენტები: 1 ჭიქა წითელი ღვინო 2 სუფრის კოვზი სოიოს წვენი 1 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი 1 ჭიქა ანანასის წვენი 1/4 ჭიქა ტომატის სოუსი 1 დაჭრილი ხახვი 1/2 ჩაის კოვზი წიწაკა 1 ცალი 250 გრამიანი სტეიკი 3 დაჭრილი პომიდორი 12 ცალი სოკო 1 კუბიკებად დაჭრილი ბადრიჯანი 1 დაჭრილი ბულგარული წიწაკა თასში აურიეთ წითელი ღვინო, სოიოს წვენი, ზეთი, ანანასის წვენი, ტომატის სოუსი, ხახვი და წიწაკა. მოასხით ნარევი სტეიკს. დატოვეთ 2 საათი ოთახის ტემპერატურაზე. წამოაცვით მონაცვლეობით ჩხირებზე სტეიკი, დაჭრილი პომიდორები, სოკოები, ბადრიჯანი, ბულგარული წიწაკა. შეწვით გრილზე 15 წუთის განმავლობაში, თან ხშირად აბრუნეთ და მოაყარეთ მარილი.
|