მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

მწვადი
2010-04-19, 1:38 AM

6 პერსონაზე

მოსამზადებელი პერიოდი: 137 წთ
დამზადების დრო: 15 წთ 
ინგრედიენტები: 
1 ჭიქა წითელი ღვინო
2 სუფრის კოვზი სოიოს წვენი
1 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
1 ჭიქა ანანასის წვენი
1/4 ჭიქა ტომატის სოუსი
1 დაჭრილი ხახვი
1/2 ჩაის კოვზი წიწაკა
1 ცალი 250 გრამიანი სტეიკი
3 დაჭრილი პომიდორი
12 ცალი სოკო
1 კუბიკებად დაჭრილი ბადრიჯანი
1 დაჭრილი ბულგარული წიწაკა 
 

  თასში აურიეთ წითელი ღვინო, სოიოს წვენი, ზეთი, ანანასის წვენი, ტომატის სოუსი, ხახვი და წიწაკა. მოასხით ნარევი სტეიკს. დატოვეთ 2 საათი ოთახის ტემპერატურაზე. წამოაცვით მონაცვლეობით ჩხირებზე სტეიკი, დაჭრილი პომიდორები, სოკოები, ბადრიჯანი, ბულგარული წიწაკა. შეწვით გრილზე 15 წუთის განმავლობაში, თან ხშირად აბრუნეთ და მოაყარეთ მარილი.

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ანანასის წვენი, პომიდორი, სტეიკი, ტომატის სოუსი, მწვადი, ბადრიჯანი, ხახვი, ბულგარული, წითელი ღვინო, წიწაკა
ნანახია: 2422 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 3.0/2
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]