მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ქათმის ღვეზელი
2010-04-19, 1:35 PM

ინგრედიენტები:
18 ულუფა
175 გ მარგარინი
375 გ ფქვილი
6 კვერცხი
750 გ ქათმის რბილი ხორცი
250 გ შებოლილი ხორცი
125-125 გ არაჟანი და მაიონეზი
3 ს.კ. დაჭრილი მწვანილი
30 გ ფსტა
1 სტაფილო
8 გ ჟელატინი
1/2 ჭიქა ქათმის ბულიონი
                                                     1/2 ჭიქა პორტვეინი 

 

მომზადების წესი:
1. დაკეპილი მარგარინი შეურიეთ ფქვილს, დაუმატეთ 1 კვერცხი, მარილი და მოზილეთ ცომი. გააცივეთ.
2. ქათმის ხორცი დაჭერით, შეურიეთ კუბიკებად დაჭრილი შებოლილი ხორცი, არაჟანი, მაიონეზი, მწვანილი, ფსტა, მარილი და პილპილი. 
3. სტაფილო გაჭერით სიგრძეზე და გათუთქეთ.
4. ცომის 2/3 მოათავსეთ ფორმაში, ზემოდან გაანაწილეთ ფარშის 1/3, 4 მოხარშული კვერცხი, სტაფილო და დარჩენილი ფარში. ცომის ნაპირები ამოკეცეთ და წაუსვით ცილა. ზემოდან დააფარეთ დარჩენილი ცომი. შუაში გაუკეთეთ ნახვრეტი. გადაუსვით კვერცხის გული დააცხვეთ 1750ჩ-ზე 1სთ. და 20 წთ. 
5. ჟელატინი დაალბეთ წყალში, შეურიეთ ბულიონში, გაათბეთ, დაუმატეთ პორტვეინი. შემდეგ ნახვრეტიდან ჩაასხით ღვეზელში და გააცივეთ. 

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: მარგარინი, სტაფილო, კვერცხი, შებოლილი, არაჟანი, მაიონეზი, ქათმის რულეტი, ბულიონი, რბილი ხორცი, ფქვილი
ნანახია: 3397 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]