მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 7
სტუმარი: 7
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

მრგვლად მოხარშული დედალი
2010-04-27, 10:57 PM

მასალა:

1 ც დედალი,
1 თავი ხახვი,
ოხრახუში, მარილი - გემოვნებით.

მომზადება:

დედალი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი ისე, რომ დაიფაროს ქათამი,
შემოვდგათ ცეცხლზე. მოვქაფოთ, ხარშვის პროცესში დავამატოთ თავი ხახვი, ოხრახუში, მოვხარშოთ
მზადყოფნამდე.
მოხარშული ქათამი ამოვიღოთ ბულიონიდან, მოვაყაროთ მარილი, გავაცივოთ. დავჭრათ, დავაწყოთ
თეფშზე, მოვრთოთ ოხრახუშით და მივიტანოთ მაგიდასთან.


0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: xaxvi, oxraxushi, kulinaria, gemrieli receptebi, mrgvlad moxarshuli dedali, მრგვლად მოხარშული დედალი, xorceuli, marili
ნანახია: 2683 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]