მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ძროხის ხორცის გუფთა
2010-04-29, 11:31 PM

მასალა:

მოხარშული ძროხის ხორცი – 200 გრამი 
კარტოფილი – 2 ცალი 
ნიგოზი – 1 ჩაის ჭიქა
კვერცხი – 2 ცალი 
ერბო – 3 სუფრის კოვზი 
დანაყილი ორცხობილა – რამდენიც დასჭირდება 
მწვანილი, პილპილი, მარილი – გემოვნებით

მომსადება:

მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ნიგოზი, ოხრახუში ორჯერ გავატაროთ
ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, დანაყილი შავი პილპილით, გათქვეფილი
კვერცხით და კარგად ავურიოთ. მიღებული მასალისაგან გავაკეთოთ მრგვალი
მოყვანილობის გუფთები, ამოვავლოთ ორცხობილაში და ერბოიან ტაფაზე შევწვათ.
სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კამა.


0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75
ნანახია: 6078 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]