მასალა: - გულ-ღვიძლი და ფარი – 1 ცხვრის;
- ხახვი 4-5 თავი;
- ტარხუნა 7-8 ძირი;
- პილპილი,
- მარილი - გემოვნებით
მომზადება:
ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით კარგად გავრეცხოთ და დავჭრათ ნაჭრებად. ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ დაჭრილი გულ-ღვიძლი თავის ფარით, კარგად მოვხრაკოთ ნელ ცეცხლზე, როცა აღნიშნული მასალა მოიხრაკება დავუმატოთ მარილი, დანაყილი პილპილი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა, 10 წუთი კედევ ვხრაკოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
გემრიელად მიირთვით!
|