მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ცხვრის გულ-ღვიძლის ყაურმა
2010-04-30, 0:05 AM
მასალა:
  • გულ-ღვიძლი და ფარი – 1 ცხვრის;
  • ხახვი 4-5 თავი; 
  • ტარხუნა 7-8 ძირი;
  •  პილპილი,
  • მარილი - გემოვნებით

მომზადება:

ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით კარგად გავრეცხოთ და დავჭრათ ნაჭრებად.
ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ დაჭრილი გულ-ღვიძლი თავის ფარით,
კარგად მოვხრაკოთ ნელ ცეცხლზე, როცა აღნიშნული მასალა მოიხრაკება დავუმატოთ
მარილი, დანაყილი პილპილი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა, 10 წუთი კედევ ვხრაკოთ
და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.

გემრიელად მიირთვით!






0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ტარხუნა, gulgvizli, ცხვრის გულ-ღვიძლის ყაურმა, pilpili, tarxuna, yaurma, ყაურმა, cxvris gul gvizlis yaurma, marili, გულღვიძლი
ნანახია: 7311 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]