გავხეხოთ 2 ხახვი, მოვათავსოთ საშუალო ზომის ქვაბში, ოდნავ მოვშუშოთ და დავამატოთ ნახევარი კილო გატარებული ხორცი, ვშუშოთ 15 წუთი და შემდეგ დავუმატოთ ნახევარი ჭიქა ტომატი. ვადუღოთ კიდევ 10 წუთი. მოვხარშოთ მსხვილი მაკარონი. ავადუღოთ 800 გრამი რძე, ავთქვიფოთ 2 კვერცხის ცილა და როცა შესქელდება ნელ–ნელა ჩავუმატოთ გულიც. ათქვეფილი კვერცხი ჩავამატოთ ადუღებულ რძეში და ურიოთ, ჩავყაროთ 3 სუფრის კოვზი ფქვილი და გავაგრძელოთ მორევა, როცა ფქვილი რძეში კარგად გაიხსნება გაზქურიდან გადმოვდგათ. ჟარუნაზე დავასხათ ზეთი, დავაწყოთ ზემოდან მოხარშული მაკარონი, ზევიდან მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, მოშუშული გატარებული ხორცი და ბოლოს მოვასხათ კრემი. შევდგათ გამოსაცხობათ 190 გრადუსზე.