მასალა:
- ღორის თავ-ფეხი
- 2-3ხახვი
- 2-3 სტაფილო
- 5-6 დაფნის ფოთოლი
- 4-5 მოხარშული კვერცხი
- პეტრუშკის ტოტი
- 4-5კბილი ნიორი
- მარილი გემოვნებით
- შავი პილპილი
- წიწაკა
მომზადება:
კარგად მოვხარშოთ ღორის თავ- ფეხი ,ისე რომ ძვებისგან ირჩეოდეს,ხარშვისას დაუმატოთ ხახვი მთლიანი,სტაფილო,შავი პერეცი დაფნის ფოთოლი ,ნიორი და მარილი. როცა ხორცი მოიხარშება ამოიღეთ და დაჩეჩეთ ხელით წვრილად ,ფორმებში ჩადეთ მოხარშული კვერცხი ,სტაფილო შემდეგ დაქუცმაცებული ხორცი ,გასინჯეთ ბულიონი თუ არაფერი აკლია დაასხით ხორცს ზემოდან და შედგით მაცივარში.
გემრიელად მიირთვით!
|