მასალა:- 1 ცალი წიწილა
- 100გრ. რძე
- 50გრ. გატარებული ნიორი
- 20გრ. ზეთი
- 20გრ. მარილი
- 50გრ. ცხიმი
- 80გრ. წყალი
მომზადება:
გასუფთავებული წიწილა მოვათავსოთ თუნუქის ტაფაზე ,მოვაყაროთ მარილი ორივე მხრიდან, მოვასხათ და წაუსვათ მცენარეული ზეთი ორივე მხრიდან,შევდოთ ღუმელში და შევწვათ,შემწვარი წიწილა დავჭრათ ნაჭრებად და დავალაგოთ კეცზე . ტაფაზე დავასხათ წყალი დავამატოთ რძე, დაუმატოთ გატარებული ნიორი,დაუმატოთ თუნუქის ტაფაზე დარჩენილი ცხიმი დაახლოებით 50გრ. მიღებული ცხელი მასა წამოდუღების თანავე დავასხათ კეცზე მოთავსებულ წიწილს.
გემრიელად მიირთვით!
|