მასალა :- ძროხის ხორცის ფარში 400გრ.
- ბულგარული მწიწაკა 7-8 ცალი
- ბრინჯი 100 გრ.
- პამიდორი 500 გრ.
- 2 თავი ხახვი
- მწვანილები ქინძი ,პეტრუშკა
- 2 კბილი ნიორი
- მარილი და მწიწაკა გემოვნებით
მომზადება :
ძროხის ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, ფარშს შეურიოთ გარეცხილი უმი ბრინჯი.
ბულგარულ მწიწაკას ამოვაჭრათ გულები მრგვლად
და უკვე გამზადებული ფარშით ამოვავსოთ ბულგარული მწიწაკა დავდოთ ზეთიან ტაფაზე ორივე მხარეს ცოტა მოვწალოთ ზემოდან მოვასხათ გახეხილი პამიდორი
და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი სტაფილო და ნიორი და მწვანილები, მარილი და წიწაკა გემოვნებით.
გემრიელად მიირთვით!
|