მასალა: 1 კგ -სამწვადე ღორის ხორცი 2-3 თავი ხახვი 1/4 ჭიქა ძმარი შავი პილპილი, მარილი გემოვნებით
მომზადება:
ტაფაზე დაასხით ცოტა ცხიმი, დაჭრილი ხორცო მოათავსეთ ტაფაში, მოაყარეთ პილპილი
ხორცი სწრაფად შეწვით ყველა მხიდან რომ მიიღოს ოქროს ფერი. ძმარი გააზავეთ 1 ჭიქა წყალში და მოასხით ზემოდან. ხორცი მოხრაკეთ სანამ სითხე არ აიორთქლება
დაამატეთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი
მოაყარეთ მარილი და შეწვით კიდევ დაახლოებით 1- 2 წუთი!
გემრიელად მიირთვით!
|