მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

კარასის კატლეტი
2012-10-28, 8:12 PM
მასალა:
  • 2 კგ. კარასი
  • 2 ხახვი
  • 2 კბილი ნიორი
  • 2 კვერცხი
  • 3 ნაჭერი პური
  • ოხრახუში, მარილი, მწიწაკა გემოვნებით

მომზადება:



თევზი გაფხიკეთ 



გაჭერით  და ამოიღეთ ნაწლავები





გავრეცხოთ გამდინარე წყალში



თევზი გავჭრათ სიგრძეზე



მოვაჭრათ თავი და გამოვარჩიოთ ფხებისაგან



მივიღებთ გასუფთავებულ ფილეს







ხორსაკეპ მანქანაში  გავატაროთ პურის ნაჭერი ( უმჯობესია ძველი პური ) მწვანილი,  ნიორი, ხახვი, მწიწაკა და თევზის ფილე





გატარებულ ფარშს დაუმატოთ მარილი



და 2 კვერცხი 



გავაკეთოთ პატარა გუნდები ამოვავლოთ სუხარში ან ფქვილში და გამოვაცხოთ ცხელ ზეთიან ტაფაში










გემრიელად მიირთვით!




0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: თევზის ფილე, kotlebebi, თევზის კოტლეტი, katleti, კარასი, karasi, კატლეტები, karasis katletebi
ნანახია: 6821 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 3.7/3
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]