მასალა:- 2 კგ. კარასი
- 2 ხახვი
- 2 კბილი ნიორი
- 2 კვერცხი
- 3 ნაჭერი პური
- ოხრახუში, მარილი, მწიწაკა გემოვნებით
მომზადება:
თევზი გაფხიკეთ
გაჭერით და ამოიღეთ ნაწლავები
გავრეცხოთ გამდინარე წყალში
თევზი გავჭრათ სიგრძეზე
მოვაჭრათ თავი და გამოვარჩიოთ ფხებისაგან
მივიღებთ გასუფთავებულ ფილეს
ხორსაკეპ მანქანაში გავატაროთ პურის ნაჭერი ( უმჯობესია ძველი პური ) მწვანილი, ნიორი, ხახვი, მწიწაკა და თევზის ფილე
გატარებულ ფარშს დაუმატოთ მარილი
და 2 კვერცხი
გავაკეთოთ პატარა გუნდები ამოვავლოთ სუხარში ან ფქვილში და გამოვაცხოთ ცხელ ზეთიან ტაფაში
გემრიელად მიირთვით!
|