მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

კიევური კატლეტი
2012-11-12, 10:02 PM
მასალა:
  • 400-500 გრ. ქათმის ფილე 
  • 100 გრ. კარაქი 
  • კამა, ოხრახუში 
  • მარილი გემოვნებით
  • 2 კვერცხი
  • სუხარის საფანელი  

მომზადება:

 

ქათმის ფილე გავჭრათ შუაზე ბასრი დანით


მივიღებთ  ორ ნაწილს



ზემოდან გადავაფაროთ პოლიეთილენის პარკი და ხორცის საბეგვი ჩაქუჩით დავბეგვოთ







დაბეგვილ ხორცს მოვაყაროთ ცოტა მარილი



წინასწარ მოვამზადოთ შიგთავსი კარაქი ჩავდოთ ბლენდერში




დავაყაროთ მწვანილები და გავთქვიფოთ



პატარა გუნდები გავაკეთოთ და ცოტახანი შევდოთ მაცივარში



გამზადებული კარაქის შიგთავსი დავდოთ დაბეგვილ ქათმის ფილეზე 



და გადავახვიოთ რულეტივით








გამზადებული კატლეტები შევდგათ მაცივარში ცოტახნით



მოვამზადოთ საფანელი:
ავთქვიფოთ კვერცხი





კატლეტი ჯერ ამოვავლოთ კვერცხში 



შემდეგ სუხარის საფანელში



კვერცხში და სუხარში ამოვლება გაიმეორეთ ჯიდევ ერთხელ და შედგით ისევ ცოტახნით მაცივარში



გამზადებული კატკლეტები შევწვათ ზერთში ( ზეთი უნდა ფარავდეს კატლეტებს) უნჯობესია ფრიტურში შეწვა 



შემწვარი კატლეტი შევდგათ ქურაში 10- 15 წუთით (180-200 გრ. ზე)







გემრიელად მიირთვით!






0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: likuna | ტეგები: კიევური კატლეტი, katleti, kieuri katleti, კატლეტი, კატლეტი კიევურად, katleti kieurad, ქათმის ფილეს კატლეტი, კარაქი, kara
ნანახია: 14794 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 4.6/7
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]