მასალა: - 3 ქათმის ბარკალი
- 3 თავი ხახვი
- მწვანილები: ქინძი, ოხრახუში, ტარხუნა
- ტყემალი მარინადი
- 3 დაფნის ფოთილი
- მწიწაკა და მარილი გემოვნებით
მომზადბა: ქათმის ბარკლები თავის მენჯიანი რომ არის გავრეცხოთ და დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, ჩავალაგოთ ქვაბში დაბლა ცხიმიანი ნაჭრები ჩაუდოთ რომ თავის ცხიმი გამოუშვას დავაყაროთ ხორცი დავახუროთ თავსახური და დავდგათ დაბალ გაზზე
ტყემალი მოხუფული მქონდა ქილაში და ეს გამოვიყენე
ხახვი დავჭერი ალყა - ალყა
ხორცს დაუმატე დაფნის ფოთოლი და ნახევარი წითელი მწიწაკა და ჩავთუთქე დაახლოებით 15-20 წუთი მწვანილები მე საყინულეში მქონდა გაყინული
მოთუთქულ ხორცს დავაყარე ხახვი დავახურე თავსახური
ხახვიც რომ მოითუთქა დავაყარე ტყემალი
დავაყარე მწვანილები (ტარხუნა აუცილებელი ინგრედიენტია) და 2-3 წუთში გადმოვდგი გაზიდან უგემრიელესი გამოდის ცხვრის ხორცში ვერ გაარჩევთ
გემრიელად მიირთვით!
|