მასალა:- ქათმის ფილე (გულმკერდი)2 ნაჭერი
- 2 ნაჭერი ყველი
- 2 კვერცხი
- 150გრ. საფანელი (სუხარის)
- 2 კბილის ჩხირი
მომზადება:
ქათამს მოვაჭრათ გულმკერდი (ფილე)
დანის წვერით ფილე გავჭრათ ისე რომ გვერდები და წვერი არ გაიჭრეს ხელით ჩადეთ ყველის ნაჭერი ხის ჩხირით შეუკარით თავი
გამზადებული კატლეტი ამოვავლოთ ჯერ კვერცხში და შემდეგ სუხარის საფანელში, ეს პროცედურა გავიმეოროთ 2 ჯერ შევწვათ ზეთში ორივე მხარეს
გემრიელად მიირთვით!
|