მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

შემწვარი ბარკალი
2013-02-09, 9:14 PM
მასალა: 
  • 3 ცალი ქათმის ბარკლები
  • მარილი
  • აჯიკა
მომზადება:

 გავრეცხოთ ბარკლები და ჩავდოთ მარილიან წყალში და გავაჩეროთ სადგაც 4-5 საათი, ( მარილიან წყალში ჩაწყობილი ბარკლები მეორე დღეს აღარ გამოშრება)


 

 ბარკლებზე და მენჯებზე წაუსვათ აჯიკა, დანის წვერით დავსეროთ რომ კარგად შეიქვას. დავალაგოთ ცხიმწასმულ ჟარუნზე  და შევდგათ გაზქურაში შესაწველად






გემრიელად მიირთვით!






0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: qatmis, shemwvari barkali, ქათმის ბარკლები, Semwvari barkali, ქათმის, შემწვარი
ნანახია: 17017 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 2.4/10
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]