მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

ფუნთუშა
2010-04-08, 3:02 PM

მასალა

1 ბრიკეტი საფუარი (42გრ)

1 ჩ.კ. შაქარი

1/4ლ ნელთბილი კეფირი

1 ს.კ. მარილი

250გრ ხორბლის ფქვილი

250გრ ჭვავის ფქვილი

4 ს.კ. ზეთი

პერგამენტი

 

    მომზადება:

აფუარი და შაქარი გახსენით კეფირში. მარილი და ორივენაირი ფქვილი ჩაყარეთ ჯამში და შეურიეთ საფუვრიანი კეფირი.

დაუმატეთ ზეთი, მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, დააფარეთ და დადგით ასაფუებლად 30 წთ.

გააცხელეთ ღუმელი 190 გარდუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერამენტი. გადაზილეთ ცომი, გაყავით 12 ნაწილად, დაამრგვალეთ, დააწყვეთ საცობ ფირფიტაზე, დააფარეთ და დადგით 15წთ.

თითოეული გუნდის ზედაპირზე გადაუსვით ნელთბილი წყალი და აცხვეთ 30–35 წთ.

შეგიძლიათ ცომისაგან 16–20 პატარა გუნდა გააკეთოთ და საცხობ ფირფიტაზე ერთმანეთის გვერდით ისე დააწყოთ, რომ გვირგვინის ფორმის პური გამოვიდეს. შეგიძლიათ, მოაყაროთ მოხარშული მზესუმზირა.

გემრიელად მიირთვით.



0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: bulkebi, bulki, funtushebi, გემიელი რეცეპტები, fuuntusha, კულინარია, ფუნთუშა, ცომეული
ნანახია: 10258 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]