მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

დიდი საოჯახო პიცა
2010-04-08, 7:01 PM
      მასალა:
  • მასალა საცხობი ფირფიტისთვის: 
  • 500გრ ფქვილი, 1ბრიკეტი საფუარი(42გრ) 
  • 1/4ლ ნელთბილი რძე 
  • მარილი, 100გრ მარგანინი 
  • სხვა მასალა: 
  • 300გრ ქამა სოკო 
  • 250გრ ძეხვი მონადირული 
  • 125გრ ძეხვი "სალიამი" 
  • 3 თავი ხახვი, 2 ს.კ. კარაქი 
  • პილპილი, 500გრ პამიდორი 
  • 1 ყვითელი ბულგარული წიწაკა 
  • 8 ს.კ. კეტჩუპი 
  • 1 ს.კ. ხმელი თავშავა 
  • 300გრ გრძლად დაჭრილი ჰოლანდიური ყველი(გაუდა) 
  • ცხიმი ფორმისთვის 

მომზადება:

ფქვილი ჩაყარეთ წყალში. საფუარი გახსენით რძეში. დაუმატეთ 1 ჩ.კ. მარილი და დაჭრილი მარგანინი. ფქვილისა და საფუვრიანი მასისაგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. დაამრგვალეთ და ასაფუებლად დადეთ თბილ ადგილას 1 სთ.
გაასუფთავეთ სოკო და თხლად დაჭერით. ძეხვი დაჭერით ოთხკუთხედებად. გაფცქვენით ხახვი და დაჭერით რგოლებად . სოკო და ხახვი მოშუშეთ კარაქში. დაუმატეთ მარილი და პილპილი
პამიდორი გარეცხეთ და მრგვალად დაჭერით. წიწაკა დაჭერით გრძლად.გააცხელეთ ღუმელი 240–გრადუსამდე.
საცხობ ფირფიტას წაუსვით ცხიმი. ცომი გადაზილეთ, ფირფიტაზე გააბრტყელეთ და კიდეებთან ცოტა აამაღლეთ. წაუსვით კეტჩუპი, შემდეგ მოაწყვეთ თავშავა. ზემოდან გაანაწილეთ ხახვიანი სოკო, პამიდორი და წიწაკა. აცხვეთ 10წთ. დაიყვანეთ ტემპერატურა 200–გრადუსამდე და აცხვეთ კიდევ 20წთ. მოაყარეთ ყველი და აცხვეთ კიდევ 5წთ.
დამატებითი ინფორმაცია

სწრაფი ვარიანტი: გამოიყენეთ პიცის მზა ცომი.

მასალის შეცვლა: პიცა ასევე გემრიელია შაშხით, შებოლილი ლორით და ხის სოკოთი.


0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: pica, გემიელი რეცეპტები, კულინარია, დიდი საოჯახო პიცა, PICEBI, didi saojaxo pica
ნანახია: 5214 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]