ფქვილის, საფუვრის, 3 ს.კ. ზითუნის ზეთის, 1 მწიკვი მარილისა და 70 მლ ნელთბილი წყლისგან სწრაფად მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. დააფარეთ და დადგით თბილ ადგილას 30 წთ.
შეურიერთ ერთმანეთს 2 ს.კ. ზეითუნის ზეთი, თავშავა, პამიდორი, ადუღეთ შესქელებამდე და თან ურიეთ.
შაშხი დაჭერით გრძელ ზოლებად, სულგუნი კი–კუბიკებად. რეჰანი გარეცხეთ და გრძლად დაჭერით. ეს ყველაფერი შეურიერთ პამიდვრიან მასას.
გააცხელეთ ღუმელი 220–გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. საფუვრიანი ცომი ფქვილმოყრილ ზედაპირზე გადაზილეთ და 8 ნაწილად გაყავით. სამუშაო ზედაპირს მოაყარეთ ცოტაოდენი ფქვილი და ცომის ნაჭებს ოლადების ფორმა მიეცით. კიდეები ოდნავ აამაღლეთ და წაუსვით ზეითუნის ზეთი. ცომზე გაანაწილეთ პამიდვრიანი მასა და აცხვეთ 12–15წთ.
დამატებითი ინფორმაცია
მასალის შეცვლა: შეგიძლიათ პიცა სალიამით, ქამა სოკოთი ან შაშხით მოამზადოთ.
დამატებითი ინფორმაცია
მასალის შეცვლა: შეგიძლიათ პიცა სალიამით, ქამა სოკოთი ან შაშხით მოამზადოთ.