მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

ჟულიენი პურის ფუნთუშებში
2010-04-10, 10:45 PM
      
      მასალა:
  • 4 ცალი პურის ფუნთუშა 
  • 200 გ ქათმის შებოლილი ხორცი (თეთრი ხორცი, ლორი) 
  • 2 ცალი ხახვი 
  • 1 ჩ/კ ფქვილი 
  • 4-8 ს/კ არაჟანი 
  • ყველი მოსახეხად 
  • სოკო სურვილის მიხედვით 

    მომზადება:

   ხახვი დავჭრათ ალყა-ალყად და კარაქში მოვშუშოთ საშუალოდ. ხახვმა ფერი არ უნდა იცვალოს, თორემ შემწვარი ხახვის გემო ექნება ჟულიენს. როგორც კი ხახვი დარბილდება და 2-3 ჯერ დაიკლებს, დავამატოთ ფქვილი, მოვურიოთ და გადმოვდგათ. ქათმის ხორცი დავჩეჩოთ. ოდნავ ამოვუღოთ გული ფუნთუშებს და შიგნით მოვათავსოთ ხახვი, ქათმის ხორცი, სასურველი სანელებლებით შენელებული არაჟანი, დანით ოდნავ ამოვურიოთ, დავახეხოთ ყველი და ღუმელში დავაწითლოთ. შეგვიძლია გულსართში დავამატოთ სოკო. ზემოდან მოვრთოთ დაჭრილი ზეთის ხილით.


0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: პურის ფუნთუშებში, ჟულიენიjulieni, გემრიელი რეცეპტები, კულინარია, julieni puris funtushebshi
ნანახია: 2595 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]