ცომი: ½ კგ. ფქვილი 1ჩ/ჭ. ზეთი 1ჩ/ჭ. წყალი
მარილი ამ ყველაფერს ვზილავთ ერთად და ვასვენებთ 30 წუთით. მერე კი
ვჭრით ოთხ ნაწილად.
შიგთავსი: 300გ. კრემ ყველი
300გ. ფეტა 300გ. რეგატო 300გ. კასერი 2 კვერცხი 250გ.
ნაღები ხმელი პიტნა
სოსი: ნაღებს+2 კვერცხი+კრემ
ყველი+ხმელი პიტნა, კარგად ავთქვიფავთ ერთმანეთში. ოთხად გაჭრილ ცომს
სათითაოდ ვაბრტყელებთ. ვდებთ ერთ ფენას ფორმაში, ვაყრით კასერი+მოვასხავთ
ცოტა სოსს (სამი ფენაა ღვეზელი და თანაბრად ვანაწილებთ). დავადებთ
მეორე გაბრტყელებულ ფენას+ფეტა+სოსი. მესამე ფენას ვაყრით რეგატოს+სოსს და
მეოთხე ფენით ვასრულებთ. ვჭრით 4 ან 6 ნაჭრად და შემდეგ ვდებთ ღუმელში 45
წუთი 180 გრადუსზე.
|