მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

ოთხნაირი ყველის ღვეზელი
2010-04-12, 4:40 PM
ცომი:
½ კგ. ფქვილი
1ჩ/ჭ. ზეთი
1ჩ/ჭ. წყალი
მარილი
ამ ყველაფერს ვზილავთ ერთად და ვასვენებთ 30 წუთით. მერე კი ვჭრით ოთხ ნაწილად.


შიგთავსი:

300გ. კრემ ყველი
300გ. ფეტა
300გ. რეგატო
300გ. კასერი
2 კვერცხი
250გ. ნაღები
ხმელი პიტნა

სოსი:
ნაღებს+2 კვერცხი+კრემ ყველი+ხმელი პიტნა, კარგად ავთქვიფავთ ერთმანეთში.
ოთხად გაჭრილ ცომს სათითაოდ ვაბრტყელებთ. ვდებთ ერთ ფენას ფორმაში, ვაყრით კასერი+მოვასხავთ ცოტა სოსს (სამი ფენაა ღვეზელი და თანაბრად ვანაწილებთ).
დავადებთ მეორე გაბრტყელებულ ფენას+ფეტა+სოსი. მესამე ფენას ვაყრით რეგატოს+სოსს და მეოთხე ფენით ვასრულებთ. ვჭრით 4 ან 6 ნაჭრად და შემდეგ ვდებთ ღუმელში 45 წუთი 180 გრადუსზე.
0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ოთხნაირი ყველის ღვეზელი, კასერი, რეგატო, ხმელი, პიტნა, კვერცხი, გემრიელი, ფეტა, ნაღები, ფქვილი
ნანახია: 2290 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]