მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

ნივრის ფუნთუშები
2010-04-12, 8:21 PM
მასალა:
1 1/4 ჩ.ჭ 50/50 ზე რძე და წყალი
30 გრ. ცოცხალი საფუარი (ან მშრალი, მისი ნახევარი)
1 ჩ.კ. მარილი
100გრ. გადამდნარი მარგარინი, ან კარაქი
2-3 ს.კ. შაქარი
2-3 ცალი კვერცხი
5-51/2 ჩ.ჭ. ფქვილი
მომზადება:
გავხსნათ საფუარი სითხეში+შაქარი+მარილი. დავამატოთ გათქვეფილი კვერცხი+კარაქი, დავაცრათ ფქვილი და მოვზილოთ ნაზი ცომი. გავახვიოთ პარკში და მაცივარში მთელი ღამით დავტოვოთ, ან დავდგათ ამოსასვლელად (თუ იმ დღეს გვინდა გამოცხობა). როგორც კი ცომი ამოვა,მოვაწყვიტოთ პატარა ნაჭრები, მოვაგუნდაოთ და ამოვავლოთ კარაქის ნაზავში: 100-150 გრ. კარაქი გამდნარი+ოდნავ მარილი+დანაყილი 3-4 კბილი ნიორი+დაჭრილი კამა,ოხრახუში. ჩავალაგოთ ცხიმწასმულ ყალიბში, გავაჩეროთ ამოსასვლელად 30-40 წუთის განმავლობაში და გამოვაცხოთ 190 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში შეწითლებამდე. ძალიან უხდება წვნიან კერძებს.
0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: მარილი, მწვანილები, გემრიელი რეცეპტები, სოუსი, ნივრის ფუნთუშები
ნანახია: 2382 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]