მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

ისპანახის ღვეზელი (კვიპროსულად)
2010-04-12, 8:24 PM

ცომი:
2,5 ჩ/ჭ ფქვილი
ნახევარი ჭიქა სპეციალური საკონდიტრო ცხიმი (vegetable shortening)
1 ჩ/ჭ მაწონი
1 კვერცხი

ამ ყველაფერს ერთად მოვზელთ (შეიძლება ცოტა ფქვილის დამატება დაჭირდეს) და გავყოფთ ორ ნაწილად.


შიგთავსი:

4 დიდი კონა ისპანახი
1 კონა მწვანე ხახვი
ცოტა კამა, პიტნა
1 ჩ/ჭ ყველი ჰალუმი (Halloumi)
250 გ ფეტა
300 გ ყველი ანარი (Anari)
4 კვერცხი
1/4 ჩ/ჭ ზეთი
ერთი კვერცხის ცილა ზემოდან წასასმელას

მომზადება:

ცოტათი მოვშუშავთ ხახვს მოხარშულ, გაწურულ ისპანახთან ერთად. გადმოვდგამთ ცეცლხიდან, დავამატებთ კამას, პიტნას. შემგედ ჩავაფშვნით ყველს. დავამატებთ კვერცხს და ავურევთ ერთმანეთში. მარილი ცოტა სჭირდება, რადგან ფეტა და ჰალუმი საკმაოდ მარილიანია. გავაბრტყელებთ ორ ფენას, მოვათავსებთ შიგთავსს, დავფარავთ მეორე ფენით. ზემოდან გადავუსვამთ ცილას, 1 კოვზ წყალთან ერთად გახსნილს. გამოვაცხობთ 40-50 წუთის განმავლობაში 160 გრადუსზე.
0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: მარილი, კვიპროსულად ცომი, გემრიელი რეცეპტები, კვერცხი, ღვეზელი, ისპანახი
ნანახია: 2831 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 2 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 2
2 likuna  
0
თუ ვერ იშოვნით შეიცლება.

1 Oldcoyot  
0
Yvels rogorme mivxedav, magram vegetable shortening raghaa?ubrald margarini an karaqi ar gamodgeba?

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]