მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

თინუსის ღვეზელი
2010-04-12, 8:39 PM

მოვზილოთ ჩვეულებრივი ფენოვანი ცომი

გულსართისათვის:


მოვშუშოთ 3 თავი ხახვი.

ჩავაყაროთ ბულგარული წითელი წიწაკა და ვშუშოთ...

დავამატოთ ტომატის პასტა

ბოლოს ვუმატებთ წვრილად დაქუცმაცებულ თინუსს, ცოტას მოვშუშავთ თან ჩავჭყლიტავთ...
 

გავაბრტყელოთ ფენოვანი ცომი დაახლოებით 5 მმ.–ზე და გავფინოთ ქაღალდ დაფენილ ცივ ჟარონაზე

ზევიდან თანაბრად გავანაწილოთ უკვე გაციებული გულსართი

 

დარჩენილი ცომის მეორე ნახევარიც გავაბრტყელოთ და გადავაფაროთ ზემოდან

გადავუკეცოთ გვერდები, წავუსვათ კვერცხის გულისა და ძალიან ცოტა რძის ნარევი და ჩანგლით დავჩხვლიტოთ, შევდგათ უკვე გაცხელებულ ღუმელში 180-200 გრ.–ზე.
 

როცა ზევიდან დაიბრაწება, დაახლოებით 15-20 წუთის შემდეგ გამოვიღოთ, ცოტა გავაციოთ და მივირთვად


რეცეპტის ავტორი faustina


0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ტომატ პასტა, გემრიელი რეცეპტები, წითელი, თინუსის ღვეზელიბულგარული, ცომი, კვერცხის გული
ნანახია: 2811 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 1
1 Maria  
0
ise rogor giadvilebT saqmes ara ? chven vshromobT, vakeTebT, vamzadebT masalas da shen akopireb sheni saitistvis!!!

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]