მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

ნახევრად ფენოვანი ხაჭაპური
2010-04-19, 1:49 PM

ინგრედიენტები:
ორი კვერცხი
500გრ. მარგარინი
5 სუფრის კოვზი ზეთი
5 სუფრის კოვზი ძმარი
1კგ.200გრ ფქვილი
1კგ ყველი

       მომზადების წესი:
     გადავინახოთ ერთი კვერცხის გული, ხოლო ცილა და მეორე კვერცხი ერთად ავთქვიფოთ. დავასხათ 400მლგრ. წყალი, ზეთი და ფქვილი, იმდენი რომ გამოვიდეს მაგარი ცომი. კარგად მოვზილოთ და გავაბრტყელოდ, წავუსვათ მარგარინის მესამედი, გადავკეცოთ კორნეტისებურად და შევდოთ საყინულეში 20 წუთი. ასე გავიმეოროდ სამჯერ და ბოლოს ცომი გავყოთ ორ ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოდ: პირველი ნაწილი დავაფინოთ ჟარუნაზე, დავაყაროთ გახეხილი ყველი, ზემოდან გადავაფაროთ მეორე ნაწილი, გვერდები ამოვუკეცოთ, წავუსვათ გადანახული კვერცხის გული და დავსეროთ 24 ნაჭრად. შევდგათ აირ-ღუმელში, მაღალ ტემპერატურაზე გამოცხობამდე. გემრიელად მიირთვით! 

 

0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, მარგარინი, გემრიელი რეცეპტები, ზეთი, ძმარი, კვერცხი, ნახევრად ფენოვანი ხაჭაპური, ცომეული, ყველი, ფქვილი
ნანახია: 9637 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 5 | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 5
0
5 likuna   [მასალა]
oldcoyot რა თქმა უნდა გამოცხვება გაზქურაშიც. smile

0
4 Oldcoyot   [მასალა]
Yoliferi kargi, magram gazqurashi ar gamocxveba?airghumeli ra jandabaa ar vici:)

0
3 kato   [მასალა]
dzmari?

0
2 likuna   [მასალა]
დაახლოებით 30 წუთი

0
1 neversmile51   [მასალა]
ramdeni xani unda iyos gumelshi?? ramdeni xani unda cxvebodes? biggrin

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]