ბანანი - 2 ცალი (რძესთან ერთად ადვილად ბლენდერდება ძალიან)
ნიგოზი - 3/4 ჭიქა გატარებული (შეგიძლიათ ნიგოზი არ გაუკეთოთ)
ვანილი - 1 ჩ/კ
სოდა - 1 ჩ/კ
ძმარი - 1 ს/კ
ფქვილი - 2 ჭიქა
მომზადება:
ათქვიფეთ ერთმანეთში: 2 კვერცხი 1 1/2 ჭიქაშაქარი 150 გრ დამდნარი კარაქი ან მარგარინი 1/5 ჭიქა რძე 2 ცალი ბანანი დააბლენდერეთ,(რძესთან ერთად ადვილად ბლენდერდება ძალიან) 3/4 ჭიქა გატარებული ნიგოზი (შეგიძლიათ ნიგოზი არ გაუკეთოთ) ვანილი, სოდა, ძმარი 2 ჭიქა ფქვილი ფორმას წაუსმევთ რაიმე ცხიმს, ჩაასხამთ ამ მასას და გამოაცხობთ დაახლოებით 1 საათის განმავლობაში