1 შეფუთვა რბილი მარგარინი და 2 ჩ/ჭ შაქარი ავზილოთ ხელით და დავუმატოთ 2 კვერცხი+1 ქილა მაწონი, 1ჩ/კ სოდით+ვანილი და 5 ჭიქა ფქვილი.
ცომი გავაჩეროთ 2 საათი გრილ ადგილას. შემდეგ ავიღებთ პატარა გუნდებს და სასურველ ფორმებს მივცემთ, დავალაგებთ მარგარინ წასმულ "ჟარონზე" და გავაჩერებთ 25 წუთი. ამ ცომით ქადები და ჯემიანი ბლინებიც გამოვა!!!
ისეთი გემრიელია თითებს ჩაიკვნეტთ! არ დაგეზაროთ ძნელი არაა!
პატივი ეცით ქართულ ენას! რას ჰქვია "პეჩენია"? ჩაიხედეთ ლექსიკონში "სიროფი" კი არა ვაჟინი; "პეჩენია" კი არა ლელენგო ლექსიკონი ქართული: ლელენგო - უსაფუვრო ნაზუქი