მასალა:
- ბრინჯი 1ჭიქა
- ტარხუნა1 კონა
- 1 თავი ხახვი
- ზეთი
- მარილი და პილპილი გემოვნებით
- 1 გუნდა ცომი
- უსტამი მარგარინი(სამარხო)
მომზადება: მოზილეთ დროჟიანი ცომი ან შეგიძლიათ იყიდოთ ცომი საცხობში
როცა ამოფუვდება გავაბრტყელოთ და წაუსვათ ოთახის ტემპერატურაზე გამდნარი უსტამი 50 გრ. დავაგუნდაოთ და დავდოთ ცოტახანით დაახლოებით 20 წუთი მოვხარშოთ ბრინჯი კარგად და გადავწუროთ საწურავში , გადავავლოთ ცივი წყალი და გვაჩეროთ საწურავში რომ წყალი დაიწუროს კარგად
მოვწვათ ხახვი
დავჭრათ ტარხუნა
ეს ყველაფერი აურიოთ ერთმანეთში (ასევე შეიძლება მოხრაკული სოკოს დამატება )ძალიან უხდება.
შიგთავსი ჩავდოთ ცომში
და გამოვაცხოთ ტაფაზე
ერთი დიდი გუნდიდან გამოდის 3ცალი
გემრიელად მიირთვით!
|