მასალა:
- 1ჭ.კეფირი
- 0,5ჭ. გამდნარი კარაქი
- 1ს.კ. შაქარი
- 1ჩ.კ.მარილი
- 1პ.(11გრ.) დროჟი
- 3ჭიქა ფქვილი
გულსართი რონმელიც გენებოთ
მომზადება:
კეფირი და კარაქი გავაცხელოთ დაუმატოთ შაქარი,მარილი და აურიოთ. დროჟი წინასწარ გვაფუოთ, 2 ს.კ. თბილ წყალში ურევთ დროჟს და ცოტა შაქარს.
როცა ბუშტუკები წამოუვა დაუმატოთ კეფირს და კარაქს
შემდეგ ფქვილი
მოვზილოთ ცომი
გავყოთ პატარ ნაჭრებად 1 პორციიდან 20 ცალი გამოდის
შიგნით რისი გულსართიც გნებავთ ჩადეთ
მე კომბოსტოს გულსართი გაუკეთე
შეუკარით თავი
მიეცით ღვეზელის ფორმა
ზემოდან წაუსვით1ცალი გათქვეფილი კვერცხი
გემრიელად მიირთვით!
|