მასალა:
გაბრტყელეთ ხელით
ყველი გახეხეთ სახეხზე
და გაბრტყელებულ გუნდებზე გაანაწილეთ
კვერცხები მოხარშეთ და დაჭერით მეგვალებად
დადეთ ზემოდან ყველს
და სასურველი ფორმის ღვეზელი გააკეთეთ
ხინკალის ფორმის გააკეთეთ
და ამდაგვარი ლენტით მოუკარით თავები
ან ასეთი ტრადიციული გურული ღვეზელი გააკეთეთ
დადეთ ცხიმწასმულ ჟარუნზე
და შედგით გაზქურაში დაბალ ცეცხლზე გამოსაცხობად
გემრიელად მირთვით და მრავალ შობას დაესწარით!
|