მასალა:- 3 კვერცხი
- 1,5 შაქარი
- 500გრ.რძე (ან მაწონი)
- 200გრ. მარგარინი
- 300-400გრ.ფქვილი
- 1ჩ.კ. სოდა ძმრით
- 100გრ. ნიგოზი
- ვანილი
- 100გრ. ქლიავის მურაბა
მომზადება:
კვერცხი და შაქარი ავთქვიფოთ მიქსერით
დაუმატოთ გამდნარი მარგარინი
რძე , სოდა ძმრით, ვანილი
ფქვილი იმდენი რომ ცომი გამოვიდეს სქელი არაჟნის სისიქის
აი ასეთი
ჩავასხათ ცხიმ წასმულ ფორმაში ჩაუფინოთ კალკის ქაღალდი
ნიგოზი დავჭრათ
და მოვაყაროთ ზემოდან ცომს
შემდეგ ქლიავის მურაბა კურკის გარეშე
შევდგათ ფაზქურაში გამოსაცხობად
როცა მზად იქნება ამოვიღოთ და ქვემოდან მოვაცალოთ კალკის ქაღალდი
გემრიელად მიირთვით!
|