მასალა: - 3-4 კევრცხი
- 2 ჭ.შაქარი
- 100-200 გრ. კარაქი (ან მარგარინი)
- 1 ქილა ( 500გრ. ) მაწონი (ან რძე)
- 1ჩ.კ. სოდა- ძმარი
- ფქვილი
- ილი, კარდამონი, ვანილი
მომზადება: კვერცხი და შაქარი ავთქვიფოთ
დაუმატოთ გამდნარი კარაქი მაწონი არ რძე რომელიც გნებავთ (მე შრატი გაუკეტე)
1ჩაის კოვზი სოდა ძმრით ვანილი, ილი, კარდამონი არომატისთვის ფქვილი რასაც შეიზელს მზა ცომი ცოტახანი დავასვენოთ გავაკეთოთ პატარა გუნდები გავშალოთ და პაჩენიის აი ასეთ ფორმებით ან როგორიც გნებავთ ცომი ამოვჭრათ დავალაგოთ ჟარუნზე და გამოვაცხოთ გაზქურაში 20-30 წუთის განმავლობაში ზემოდან შეგიძლიათ კვერცხის გული წაუსვათ ან მაწონი რომ იპრიალოს
გემრიელად მიირთვით!
|