მოხარშეთ სტაფილო, კარტოფილი და კვერცხი. სტაფილო გახეხეთ მსხვილ სახეხზე. კარტოფილი დაჭერით პატარა კუბიკებად. კვერცხს მოაშორეთ ცილა და განაცალკევეთ გულისგან. ცილა დაჭერით პატარა ნაჭებად, ხოლო გული გახეხეთ მსხვილ სახეხზე და ცალკე ჭურჭელში მოათავსეთ. ზეთში დაკონსერვებული თევზი ამოიღეთ ქილიდან და ჩანგლით დააქუცმაცეთ. ხახვი დაჭერით წვრილად. აიღეთ ბრტყელი, მოზრდილი თეფში და ზედ განალაგეთ ფენებად: I ფენა–კარტოფილი; II ფენა–დაჭრილი ხახვი; III ფენა–თევზი; IV ფენა–მაიონეზი; V ფენა–კვერცხის ცილა; VI ფენა–მაიონეზი; VII ფენა–სტაფილო.
ყოველ ფენას მოაყარეთ მარილი და პილპილი. ბოლოს მთლიანად მოფარეთ კვერცხის გულით. ზემოდან ალაგ–ალაგ შემოუწყვეთ კამის შტოები (გაშლილად).