საჭირო მასალა:
კარტოფილი ‐ 1 კგ ჭარხალი ‐ 400 გ სტაფილო ‐ 200 გ. ლობიო ‐ 0,5 კგ. მჟავე კიტრი ‐ 4‐5 ცალი ხახვი ‐ 1‐2 მოზრდილი თავი ზეთი ‐ 0,5 ჩაის ჭიქა ძმარი, მარილი, შავი პილპილი ‐გემოვნებით
მომზადების წესი:
მოხარშეთ ჭარხალი, სტაფილო და კარტოფილი. ცალკე მოხარშეთ ნახევარი კოლოგრამი ლობიო. მოხარშული ჭარხალი, სტაფილო და კარტოფილი დაჭერით კუბიკებად, შეურიეთ მოხარშული ლობიო, დაჭრილი ხახვი და მჟავე კიტრი. მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და აურიეთ ერთმანეთში, შეაზავეთ ზეთით, მარილით და შავი პილპილით.
|