ასალა
- კარტოფილი-300 გრ
- კვერცხი-5 ც
- კიტრი-300 გრ
- სტაფილო-150 გრ
- ძროხის ენა- 500 გრ
- ბარდა- 300 გრ
- მაიონეზი-150 გრ
- მარილი- გემოვნებით
მომზადებათუ თქვენ დაიწყებთ ამ სალათის ძებნას ინტერნეტში, წააწყდებით უამრავ ვარიანტებს. სინამდვილეში კლასიკური ოლივიეს რეცეპტი არ არის ჯერ ცნობილი, იმიტომ რომ ნამდვილი რეცეპტი დამალულია ავტორის მიერ. ეს რეცეპტი მიახლოებულიც არ არის ნამდვილ რეცეპტან, რომელიც გამოიგონა ფრანგულმა მზარეულმა. მასში არ არის ხიზილალა, არც კრევეტები. მასში არის ნოსტალგიის გემო და სადღესასწაულო შეგრძნება. მოვხარშოთ კარტოფილი კანიანად, სტაფილო და 5 კვერცხი როცა კარგად გაცივდება გავფცქვნათ და დავჭრათ. რაც უფრო წვრილად დავჭრით, მით უკეთესია
გემრიელად მიირთვით.
|