მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სალათები

ყველის შიგთავსით დატენილი ბულგარული წიწაკა
2010-04-18, 0:28 AM


ინგრედიენტები:
ბულგარული წიწაკა (ფერადი) - 3 ცალი
ყველი - 200 გრ.
ნიორი - 2 კბილი.
მარილი,
შავი პილპილი დაფქული,
მაიონეზი,
კამა ან ოხრახუში.

მომზადება:
პილპილი გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ ისე, რომ არ დაზიანდეს.
მოვამზადოთ ყველის შიგთავსი:
გავხეხოთ ყველი. დავჭყლიტოთ ნიორი. გავრეცხოთ მწვანილი, გავაშროთ და წვრილად დავჭრათ.
ერთმანეთს შევურიოთ ყველი, ნიორი, მწვანილი, მარილი და პილპილი, დავუმატოთ ცოტა მაიონეზი და კარგად ავრიოთ.

 

 

 

 

 

ბულგარული წიწაკა დავტენოთ ყველის შიგთავსით და შევინახოთ 1-2 საათით მაცივარში (ან 15 წუთით - საყინულეში).

 

 

 

 

 

 

ბულგარული წიწაკა დავჭრათ წრეებად, დავალაგოთ თეფშზე და მოვრთოთ მწვანილით.

 

0 нравится
კატეგორია: სალათები | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ნიორი, გემიელი რეცეპტები, მაიონეზი, ყველი, ბულგარული, წიწაკა
ნანახია: 2947 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]