მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სალათები

ღვიძლის პაშტეტი
2010-04-18, 10:03 PM

მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

530 გრ. საქონლის ღვიძლი, 60 გრ. კარაქი, 80 გრ. სალა "შპიკი”, 60 გრ. ხახვი, 50 გრ. სტაფილო, 30 გრ. ბულიონი ან რძე, პილპილი, მარილი.

 

მომზადების წესი:
ღვიძლი ოდნავ დაბეგვეთ, მოაშორეთ აპკი, ამოჭერით სადინარები და დაჭერით პატარა ნაჭრებად. ბოსტნეული გაასუფთავეთ და დაჭერით პატარა ოთხკუთხედ ნაჭრებად.

სალა დაჭერით წვრილად, დაყარეთ გახურებულ ტაფაზე და შეწვით ცხიმის გამოსვლამდე, დაუმატეთ ბოსტნეული და მოთუშეთ ნახევრად, თან ურიეთ. დაუმატეთ მომზადებული ღვიძლი, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, დაბრაწეთ, დაახურეთ და მიიყვანეთ მზაობამდე. ღვიძლი და ბოსტნეული ერთად გააგრილეთ, გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში 2-3-ჯერ, დაუმატეთ ბულიონი ან რძე და წამოადუღეთ. მასა გააცივეთ, დაუმატეთ კარაქი და ათქვიფეთ ერთგვაროვანი კონსისტენციის მიღებამდე.

 

0 нравится
კატეგორია: სალათები | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ღვიძლი, საქონლი, გემრიელი რეცეპტები, სალა, სტაფილო, ხორცი, კარაქი
ნანახია: 4954 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]