მასალა: ულუფა - 4; სოკო - 250 გ; კარაქი - 30 გ; კრევეტი - 8; ნიორი - 2 კბილი; მაცარონი - 200 გ; შავი პილპილი, მარილი. მომზადებია: სოკო დაჭერით და მოხრაკეთ კარაქში 15 წთ. დაუმატეთ მარილი და პილპილი. კრევეტები გაასუფთავეთ, შეურიეთ სოკოს, დაუმატეთ დანაყილი ნიორი და გააგრძელეთ შეწვა კიდევ 5 წთ. მაკარონი მოხარშეთ მარილწყალში. ლანგარზე მოათავსეთ მაკარონი, ზემოდან დააწყვეთ შემწვარი სოკო და კრევეტები. შეგიძლიათ გააფორმოთ მწვანილით.
|