მასალა: - კიტრი - 4 ცალი
- ხახვი (მწვანე) - 2 კონა
- კინძა - 1 კონა (პატრა)
- ოხრახუში - 1 კონა (პატრა)
- ლიმონი წვენი - 2 ჩ/კ
- შაქარი - 1 ჩ/კ
მომზადება: ეს რეცეპტი ძალიან ადვილი გასაკეთებელია. ის უხდება ბრინჯის კერძებს. ძალიან ორიგინალური გემო აქვს - მოტკბო მომჟავო, სასიამოვნო და გამაგრილებელი. კიტრი დავჭრათ კუბიკებად. ხახვი დავჭრათ მსხვილად და მწვანილი წვრილად. ჩავყაროთ ჯამში, დავასხათ ლიმონის წვენი, დავაყაროთ შაქარი და ყველაფერი ავურიოთ. სურვილისამებრ შეიძლება დავაყაროთ ქუნჯუთი.
|