2 კგ. ახალი კარტოფილი 3/4 ჭიქა მაწონი 1/4 ჭიქა მაიონეზი 2 თავი წითელი ხახვი 1/2 ჭიქა წვრილად დაკეპილი კამა 1/4 ჭიქა წვრილად დაკეპილი ოხრახუში 6 ცალი ლორის თხელი ნაჭერი მარილი და წიწაკა გემოვნებით
მომზადება:
კარტოფილი კანიანად მოვხარშოთ მარილიან წყალში და როდესაც მზად იქნება ( დარბილდება) გადმოვდგათ ცეცხლიდან, გავაგრილოთ, გავაცალოთ კანი და დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად. ჯამში ერთმანეთში კარგად ავურიოთ მაწონი, მაიონეზი, მარილი და წიწაკა. მიღებულ მასას დავუმატოთ მოხარშული კარტოფილი და ფრთხილად ავურიოთ. კერძი შევდგათ მაცივარში სულ მცირე 1 საათით ( კარგი იქნება თუ დავტოვებთ 24 საათის განმავლობაში). სუფრაზე მიტანამდე კერძს დავუმატოთ წითელი ხახვი, კამა, ოხრახუში და ბეკონის ნაჭრები.